top of page

`Express` Facelift med EndyMed 3DEEP RF-teknology

Oppdatert: 6. nov. 2019

EndyMed 3DEEP RF-teknologi er et FDA godkjent, patentert system  som benytter målrettede radiofrekvens bølger som går direkte til dermis, hvor de forgrener seg for å nå større områder, i stedet for å kun treffe et lite punkt som mange andre apparater. RF energien blir overført til huden så kollagenet trekker seg sammen og gir øyeblikkelig forbedring av hudens utseende. Samtidig utløses en prosess som fremskynder produksjon av nytt kollagen og som forbedrer hudens utseende over tid.


Som et resultat av endringer i kollagenstrukturen, blir huden strammere, rynkene reduseres og  hudens tekstur bedres.


Dette er maskinen som gir en ‘Express’ facelift!


Kjendiser som Kim Kardashian og David Beckham sverger til Endymed og behandlingen er omtalt i magasiner som ELLE, Glamour og Harpers BAZAAR.


EndyMed 3DEEP® skiller seg ut fra andre radiofrekvensbehandlinger ved å levere energien i huden uten å overopphete hudoverflaten. Det er derfor ikke nødvendig å kjøle ned huden under behandlingen. Under behandlingen blir underhuden gradvis oppvarmet mens temperaturen på hudens overflate ligger rundt 40 grader. Vi overvåker hudens temperatur under hele behandling for å sørge for en smertefri behandling. Avhengig av størrelsen på området som behandles, vil behandlingen ta mellom 30 og 45 minutter.


Behandlingene er avslappende, smertefrie og er helt uten bieffekter. Etter fullført behandling kan du omgående fortsette med dine daglige gjøremål. Du kan oppleve en lett rødhet i området som er behandlet, som vanligvis forsvinner dette etter noen få timer.


Behandlingene utføres med 1-2 uker i mellom hver behandling. Vanligvis anbefales 6-8 behandlinger. Du vil se forbedringer allerede etter andre behandling og resultatet forsterkes gjennom hele behandlingsprogrammet.


Behandling med radiofrekvens passer for alle hudtyper og etnisiteter.

Vi behandler ikke gravide.


Kjøp 2 behandlinger til kr 3000 og få behandling nr 3 gratis. (ord.pris 3000kr/beh)


For mer info eller en gratis konsultasjon ☎️ 41344201 *Tilbudet gjelder ut året!


Siste innlegg

Se alle

Prisendring 2021

Myndighetene har besluttet om å oppheve unntaket i merverdiloven for medisinske kosmetiske behandlinger fra 1 januar 2021. Dette gjelder alle behandlinger som ikke er helsehjelp. Vi har derfor oppdate

Comments


bottom of page