top of page

Mesotherapy

 

Hva er Mesoterapi?

Mesoterapi er en estetisk rynkereduserende behandling som virker biologisk ved å tilføre huden de komponenter som er nødvendige for å opprettholde vitaliteten. 

Vi fører produkter fra Mesoestetic. 

Mesoestetic er et spansk firma som har forskningslaboratorium og produksjonssentre i Barcelona. 
Firmaet har over 30 års erfaring og er et av de ledende firmaene i utvikling av produkter til medisinske hudbehandlinger.


Hvordan utføres behandlingen?

Vi ønsker at du som kunde hos oss skal føle deg trygg og sikker på behandlingen. Vi foretar en konsultasjon før behandling. 

 

Før behandlingen renses først huden og gjøres klar for en peeling. Deretter påføres topisk bedøvelseskrem for at behandlingen skal føles behagelig.


Naturlige aktive ingredienser som hyaluronsyre, vitaminer,aminosyrer, mineraler, planteekstrakter, antioksidanter og coenxymer tilføres huden gjennom mikroinjeksjoner. Det skjer med små, lette stikk i hudens overflate. 


I mesoterapi gjøres ofte en kombinasjons behandling med injeksjoner og mikroneedling eller mikroneedling alene.

Vi bruker da en mesopen også kjent som dermapen. Vi lager små stikk opptil 2 mm i hele behandlingsområdet. På denne måten åpnes små kanaler slik at de aktive produktene kommer ned i huden raskt og effektivt. 

 

Når huden tilføres ulike næringsstoffer, har det en positiv effekt på den cellulære metabolismen som fører til stimulering av kollagenet som strammer opp og gir huden fuktighet.


Hvilke områder kan behandles?

Man kan behandle alle områder med tørr, slapp og uelastisk hud, rynker, solskader, og arr. Hele kroppen kan behandles, men det vanligst er ansikt og hals, utringning, og hender.

Behandlingen er egnet for alle over 18 år, samt alle hudtyper, både kvinner og menn. 
Gravide behandles ikke!!

Etter behandlingen vil man være rød og litt hoven. Rødheten forsvinner som regel i løpet av de første 12 timene, hevelse etter ca. 24 timer. Blåmerker kan oppstå, disse forsvinner i løpet av 3-4 dager.

Umiddelbart etter behandlingen, skal man unngå sminke. 


Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

Effekten ses umiddelbart, men best 1-2 uker etter behandlingen. Huden blir fastere, strammere, finere porer, mindre synlige rynker og jevnere hudtone. Du vil også merke at hud kvaliteten blir bedre itillegg til at fuktighetsnivået øker.

Denne type behandling har også god effekt på pigment forandringer, solskader og strekkmerker.

For best effekt anbefales en serie med opptil 3 behandlinger. 

Ring gjerne for en gratis konsultasjonstime slik at vi kan skreddersy en behandling etter ditt behov.

 

 

Behandlingstid : 1-2 timer

bottom of page