top of page
PRP Ansikt

PRP behandling, kjent som Dracula eller Vampyrbehandling. Hollywood kjendiser som Angelina Jolie og Kim Kardashian er blandt de som er store tilhenger av denne behandlingen.

PRP Hår

PRP behandling er en ikke-kirurgisk terapeutisk alternativ som utnytter ditt eget blod for å reparere skadet hårrøtter. 
Behandlingen reduserer ytterligere hårtap og re-aktiverer hårrøtter, som har sluttet å produserer hår. 

Medisinsk Rynkebehandling

Behandling har blitt et etablert merkenavn i seg selv fordi det har vist seg å være en svært effektiv og sikker behandling for å redusere, fjerne og forebygge rynker. 

Green Peel

Green Peel er en prisvinnende behandling. Siden 2010 har den vunnet pris hvert år for beste behandling på naturlig hudfornyelse av «Beauty Forum Tyskland”. 

Mesoterapi

Mesoterapi er en estetisk rynkereduserende behandling som virker biologisk ved å tilføre huden de komponenter som er nødvendige for å opprettholde vitaliteten. 

Teosyal filler

TEOSYAL glatter ut rynker, framhever ansiktskonturene, skaper fyldigere lepper og forynger huden.

Ultratone

Vi ønsker at du som kunde hos oss skal føle deg trygg og sikker på behandlingen. Vi foretar en konsultasjon før behandling hvor vi skreddersyr en pakke etter ditt behov. 

Konsultasjon er gratis ved kjøp av behandling.

Svettebehandling

Injeksjonsbehandling er den mest effektive og langvarige behandlingen mot overdreven svette (hyperhidrose). Vi  har kort ventetid og lang erfaring med å behandle plagsom svette med denne metoden.

Konsultasjon

Det belastes ingen gebyr dersom kunden bestemmer seg for en av behandlingene med en gang, ellers kan det trekkes fra behandlingsprisen dersom kunden settes opp til time en annen dag

Nyhetsbrev

Få tilsendt unike tilbud og nyheter

bottom of page