top of page

PRP Hår

PRP, er en forkortelse for Platelet Rich Plasma eller blodplateberiket plasma på norsk. Behandlingen er også kjent som  Vampyrr behandling. 

PRP behandling er en ikke-kirurgisk terapeutisk alternativ som utnytter ditt eget blod for å reparere skadet hårrøtter. 
Behandlingen reduserer ytterligere hårtap og re-aktiverer hårrøtter, som har sluttet å produserer hår. 

Fordelene med PRP behandling over andre  behandlinger er den unike naturlige kvaliteten.

Når man har hårtap, så betyr det ikke at hårrøttene er borte, men at de har sluttet å produsere hår.
Den samlede effekt er således mindre hårtap og ofte nyvekst av hårene.

Siden eget blod er brukt gjør dette behandlingen effektiv, allsidig, ikke-allergifremkallende, og tilbyr praktisk talt ingen nedetid eller bivirkninger.


Hvordan utføres behandlingen?

 

Vi ønsker at du som kunde hos oss skal føle deg trygg og sikker på behandlingen. Vi foretar en konsultasjon før behandling hvor vi går igjennom behandlingsregime og et standard kundeskjema. 

Behandlingen går helt enkelt ut på å bruke en av blodets komponenter kalt blodplater eller trombocytter
Området som skal behandles bedøves med krem. En prøve av blod (ikke mer enn en gjennomsnittlig blodprøve) tappes fra armen, og plasseres i en sentrifuge for å separere røde blodceller og hvite blodceller fra blodplateberiket plasma (PRP).
Blodplateberiket plasma (PRP) injiseres inn i området som skal behandles.

Hårtap er vanligvis forårsaket av en mangel på cellefornyelse i hodebunnen. PRP er rikt på vekstfaktorer, naturlige proteiner som kan stimulere hårfolliklene til økt vekst og revitalisering samt fremskynde healing og reversere skader i hodebunn.Hva kan forventes fra en PRP behandling? 

-Bremser hårtap, gir ny vekst

-Nyskaper og stimulerer vekst, som styrker hårfollikler og hårsparsomme områder

-Forsterker håret – gir tykkere hårstrå

-Forbedrer hårkvaliteten

-Kan gi gjenvekst der man har begynt å miste hårBehandlingen innebærer smertefri injeksjoner over hele behandlings området og du vil merke en betydelig bedring i løpet av 6-8 uker.

Behandlingen er egnet for alle over 18 år og passer like godt for begge kjønn.
Behandlingen er spesielt egnet for de som ikke ønsker hårtransplantasjon og kunder som ønsker en enkel behandling, som ikke har noen eller bare liten “downtime”

Gravide behandles ikke!!


Etter behandlingen vil man være rød og litt hoven. Rødheten forsvinner som regel i løpet av de første 12 timene, Hevelse etter ca. 24 timer.

Umiddelbart etter behandlingen, skal man unngå alkohol, badstue, trening, og svømming. Håret skal ikke vaskes på 24 timer. 

Behandlings effekten er langtidsvarende. For best effekt anbefales en serie med opptil 3 behandlinger første gangen med et intervall på 4-6 uker. Deretter 1-2 behandlinger i året for vedlikehold.

bottom of page