top of page

Botulinium Toxin typ ABehandling med Botulinum Toxin type A har blitt et etablert merkenavn i seg selv fordi det har vist seg å være en svært effektiv og sikker behandling for å redusere, fjerne og forebygge rynker. 

B.tox er en anti-rynke behandling som er laget av et stoff som heter Botulinum Toxin type A. 
B.tox ble for over 20 år siden godkjent av FDA og brukes til både medisinske og kosmetiske formål uten kjente bivirkninger. 

Når du konsentrerer deg eller rynker får man er muskel sammentrekning i ansiktet. Etter mange års sammentrekninger kombinert med andre miljø- og livsstilsfaktorer vil linjer og rynker danne seg og til slutt bli permanente.

Det en rimelig behandling og passer praktisk talt alle som har rynker eller andre hudlinjer som de ønsker å fjerne.
Det har blitt rapportert at, hvis det brukes jevnlig, kan anti-rynke injeksjonsstoffer forsinke og forhindre tegn på aldring. Botulinumtoksin begrenser ansiktsmuskulære bevegelser som betyr at tegn på aldring kan forebygges.


GRAVIDE OG AMMENDE SKAL IKKE BEHANDLES!!


HVORDAN UTFØRES BEHANDLINGEN?

Vi ønsker at du som kunde hos oss skal føle deg trygg og sikker på behandlingen. Vi foretar en konsultasjon før behandling med botox. Vi går igjennom kundeskjema og gir full informasjon om behandlingen. 

Injeksjonen innholder Botulinum toxin type A. Den injiseres med en liten engangssprøyte i små doser i utvalgte ansiktsmuskler for å få de til å slappe av, og hemme muskelsammentrekningene som skaper linjer og rynker.

Behandlingen er så og si smertefri da vi bruker en tynn nål ved behandlingen. Behandlingen vil glatte ut rynker og fine linjer, og gi et uthvilt uttrykk i ansiktet.


Behandlingen tar alt fra 15-30 min


Behandlingen er spesielt egnet for

Sinnarynker - mellom øynene
Rynker på utsiden av øynene
Glabella linjer - linjer mellom øyenbrynene

I tillegg kan en behandle områder som;

Appelsinhake 
Linjer på overleppen
Sure munnviker
Tanngnissing
Øyebrynsløft
Gummy smile - for de som viser mye tannkjøtt ved smiling 
Migrene

Botoliunium Toxin typ A brukes også til svettebehandling under armhulene, hender og underføtter. 


HVA SKJER ETTER BEHANDLINGEN?

Du kan fortsette med dagen som vanlig umiddelbart etter å ha forlatt klinikken, selv om det er viktig å unngå noe anstrengende i 24 timer. 
Du skal ikke bøye deg eller ligge i 3 timer etter behandlingen. 


Bivirkninger er sjeldne, men blåmerker kan forekomme på instikkstedet. De går som regel bort etter noen dager. 
Muskelen som holder øvre øyelokk kan i sjeldne tilfelle bli svekket i 1-2 uker. Siden effekten av Toxinet ikke er permanent er også bivirkningene i de fleste tilfelle forbigående. 

Botulinum toxin begynner å virke 2-4 dager etter behandlingen og det tar 1-2 uker før man oppnår full effekt

Korrigering gjøres hvis nødvendig etter 2 uker. Det inngår selvfølgelig i prisen. HVOR LENGE VARER EN BEHANDLING MED BOTOX?

Behandling med Botulinium toxin typ A er ikke permanent. I gjennomsnitt varer effekten 3-5 måneder etter første behandling. For å vedlikeholde optimal effekt, bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger pr år.

bottom of page