top of page

PRP Ansikt

PRP, er en forkortelse for Platelet Rich Plasma eller blodplateberiket plasma på norsk. Behandlingen er også kjent som Vampyrr behandling. Hollywood kjendiser som Angelina Jolie og Kim Kardashian er blandt de som er store tilhenger av denne behandlingen.

PRP behandling er en ikke-kirurgisk terapeutisk alternativ for en kraftig anti-aging behandling som bruker ditt eget blod.

Fordelene med PRP behandling over andre vanlige anti-aging behandlinger er den unike naturlige kvaliteten.
PRP behandling er en foryngelses teknikk som utnytter ditt eget blod for å reparere aldrende hud.
Behandlingen gir et yngre utseende. Siden eget blod er brukt gjør dette behandlingen effektiv, allsidig, ikke-allergifremkallende, og tilbyr praktisk talt ingen nedetid eller bivirkninger.

Hvordan utføres behandlingen?

 

Vi ønsker at du som kunde hos oss skal føle deg trygg og sikker på behandlingen. Vi foretar en konsultasjon før behandling hvor vi går igjennom en standard kundeskjema og forklarer grundig behandlingsregime. 

 

Behandlingen går helt enkelt ut på å bruke en av blodets komponenter kalt blodplater eller trombocytter
Området som skal behandles bedøves med krem.En prøve av blod (ikke mer enn en gjennomsnittlig blodprøve) tappes fra armen, og plasseres i en sentrifuge for å separere røde blodceller og hvite blodceller fra blodplateberiket plasma (PRP).
Blodplateberiket plasma (PRP) injiseres inn i området som skal behandles.
PRP er rikt på vekstfaktorer, naturlige proteiner som kan fremskynde healing og reversere skader i huden. Den stimulerer DNA-reparasjon.PRP når injisert fremmer produksjonen av kollagen, hyaluronsyre og vekstfaktorer, som fornyer kroppens celler, stimulerer hudens cellefornyelse og produksjon av collagen og elastin. Dette resulterer i at huden får tilbake sin glød og fasthet.

PRP behandling kan også behandle mannlig hårtap og alopecia hos både menn og kvinner. Hårtap er vanligvis forårsaket av en mangel på cellefornyelse i hodebunnen. PRP behandling er den perfekte behandling da den stimulerer produksjonen av nye friske celler.

Behandlingen innebærer smertefri injeksjoner over hele behandlings området og du vil merke en betydelig bedring i løpet av 6-8 uker.

Behandlingen er egnet for alle over 18 år, samt alle hudtyper, både kvinner og menn. 
Gravide behandles ikke!!


De mest vanlige forholdene for PRP behandling inkluderer:

Hår tap

Fine rynker rundt øynene

linjer rundt munnviken

Rynker på leppene

Akne merker

Arrdannelser

Rynker i pannen

Rynker på halsen

Poser og mørke ringer under øynene

Løs og hengende hud

Etter behandlingen vil man være rød og litt hoven. Rødheten forsvinner som regel i løpet av de første 12 timene, hevelse etter ca. 24 timer. Blåmerker kan oppstå, disse forsvinner i løpet av 7 til 14 dager.

Umiddelbart etter behandlingen, skal man unngå sminke, alkohol, badstue, trening, og svømming.

Prosessene i huden begynner å skje ca 48 timer etter behandlingen, mens de første effektene vises etter ca 2 uker. Endelig resultater kan man se etter 4-6 uker.

Behandlings effekten er langtidsvarende. For best effekt anbefales en serie med opptil 3 behandlinger i året, for hudforbedring med et intervall på 8-12 uker mellom behandlingene. Antall behandlinger er avhengig av hudens utgangspunkt og veldig individuell.

bottom of page